info@4exit.cz Únikové hry v ČR

Vyhledávání

201 únikových her na 4Exit
20.05.2021

Slavíme 201 únikových her

Dnes máme důvod k velké oslavě na 4Exit. Právě jsme překonali úžasnou metu publikovaných 200 únikových her po celé republice od 68 společností. Je to málo nebo hodně? Co byste řekli, kolik her je u nás?

Musíme se přiznat, že sami nevíme, kolik her je v republice, ale můžeme prozradit, že sami evidujeme ještě dalších 126 her od 82 společností. Takže minimálně je možné v České republice unikat z 327 her a to je už podle nás pořádný exit! A musíme podotknout, že každý týden se nám podaří najít další a další nové hry, takže skutečné číslo bude ještě mnohem větší a mimo naši fantazii.

Možná vás napadne, proč na stránkách nemáme publikované všechny hry. Je to dané tím, že před publikací se snažíme zkontaktovat provozovatele a o jejich hrách si trochu popovídat. Chceme se totiž přesvědčit, že stojí za to na hry upozornit a představit je širší veřejnosti. Zkrátka nechceme, aby se stalo to, že si u nás vyberete svoji první hru a po jejím odehrání si řeknete, tak tohle fakt není zábava a na únikové hry zcela zanevřete. Bohužel případů, kdy se první hra nevydaří a lidé nechtějí už zkusit žádné další, není málo.

Dalším důvodem může být, že provozovatelé her si řekli, že jsme malý web a nemá smysl pro ně u nás být. Ale 200 her snad už každého přesvědčí o pravém opaku. A navíc být u nás nestojí nikoho ani korunu!

Pokud bychom si měli vybrat pět společností, které nám daly vale a nás teď mrzí, že nám v seznamu chybí a vy se o nich nedozvíte, tak jsou to následující společnosti (mimochodem návštěvu jejich her vřele doporučujeme):

Tak pokud náhodou jste si článek přečetli a jste řediteli marketingu nebo zeměkoule z jakékoliv u nás chybějící společnosti, tak se nám zkuste ozvat. Už teď se na vás těšíme a moc rádi vás přidáme.